Programma

Tijdens de schoolvakanties bieden we een leuk, gevarieerd en uitdagend programma voor het hele gezin, met dagelijks verschillende activiteiten. Uiteraard starten we op de zondag met de gezinsdienst!

Voor de kinderen is er doordeweeks iedere ochtend Kidsclub. Terwijl u een moment heeft om rustig de krant te lezen, vermaken wij de kinderen! Ze leren op een ontspannen manier verhalen uit de Bijbel, kunnen knutselen, krijgen wat lekkers en doen leuke activiteiten!

Voor de tieners en volwassenen nodigen we elke week een spreker uit die Bijbelstudies zal verzorgen. Uiteraard worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd! Tafeltennissen, volleyballen of een strandactiviteit. En vergeet je voetbalschoenen niet voor het voetbaltoernooi!

Tijdens de studie voor de volwassenen is er een sport-en-spel activiteit voor de kinderen. Zodat u geen studie hoeft te missen!

De week afsluiten doen we natuurlijk samen! Daarom is er ook dit jaar weer de Hamburgerparty!

Benieuwd naar wat er nog meer is? Kijk hieronder voor een voorbeeld programmaweek en bezoek zeker eens onze Facebookpagina voor nog véél meer foto’s!

dienst
strand
3-IMG_5087 klein
sport
tafeltennis
kids

Sprekers

Richard Schriemer

7 - 14 juli, 18 - 25 augustus

1428

Richard Schriemer is voorganger van gemeente V.E.G. Sion in Sluis. Samen met zijn vrouw, vijf kinderen, schoonzonen en schoondochters dienen zij de Gemeente.
Daarbij is Richard ook fulltime senior beleidsmedewerker voor de gemeente Sluis.
Zonder enige kerkelijke achtergrond of diep besef van Gods bestaan, openbaarde God Zich ruim tien jaar geleden in het leven van Richard en zijn gezin. Sindsdien zijn hun levens radicaal veranderd en dienen ze allemaal vol passie de Heer.

Johan Schep

14 - 21 juli

1198

Johan Schep kwam tot bekering tijdens een reis naar Israël. Hij verbleef op dat moment in de Sinaï woestijn. Uiteindelijk verbleef hij daar de volgende acht jaar, voornamelijk in een hut of een tent. Nadat de Sinaï werd teruggegeven aan Egypte kwam hij terecht als student op een Bijbelschool in Engeland. Eerst werd Johan studentenbegeleider, maar later werd hij apart gezet om het Woord te verspreiden in Nederland, Israël, Ghana en Zuid India. Johan is getrouwd met Linda en samen dienen ze de Heer.

Frank Ouweneel

21 - 28 juli, 28 juli - 4 augustus

1421

Frank Ouweneel kwam reeds jong tot geloof in Jezus Christus; vanaf zijn jeugd houdt hij zich met hart en ziel bezig met de bestudering van de Bijbel.
Vanaf 2001 is hij samen met zijn vrouw Ada fulltime actief als Bijbel-prediker en Bijbelleraar in binnen- en buitenland. Zijn oprecht gebed is dat hun werk er toe mag bijdragen dat de harten van zijn toehoorders steeds opnieuw vol worden van de Persoon van Jezus Christus.

Jacques Brunt

4 - 11 augustus

1376

Jacques Brunt, getrouwd met Annette, is vader van drie jonge kinderen.
Na tien jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, gaf de Heere hun leven een andere wending. Sinds 2012 heeft Jacques een fulltime geloofsbediening. Vanuit hun thuisgemeente dienen zij op veel plaatsen in ons land tijdens tal van samenkomsten.
Zijn kerntaak is het geven van Bijbels onderwijs, geloofstoerusting en de bediening van het gebed. Daarnaast verlenen zij ook pastoraat.

Cees Vork

11 - 18 augustus

1196

Cees Vork ruilde zijn carrière als profvoetballer in om zich volledig in te zetten voor het werk van Gods Koninkrijk. Hij sloot zich aan bij de organisatie ‘In De Ruimte’ en vertrok voor een jaar naar Amerika. Daarna was hij actief als pastoraal medewerker en was hij werkzaam bij ‘Jeugd met een opdracht’.
Momenteel is hij fulltime leider van de stichting ‘Op De Bres'; een interkerkelijke gebedsbeweging die non-stop voorbede voor Nederland doet.

Voorbeeldweek*

Maandag
9:30u – 10:30u Kidsclub**
19:00u – 20:00u Jongerenstudie
21:00u Tafeltennistoernooi
Dinsdag
9:30u – 10:45u Kidsclub**
19:30u – 21:00u Bijbelstudie volwassenen
19:30u – 21:00u Sport & spel, crea of…
(Groep 3 t/m 8)
Woensdag
10:00u – 12:00u Kinderfilm
19:00u – 20:00u Jongerenstudie
20:30u – 22:00u Voetballen! (12+ tot …?!)
Donderdag
9:30u – 10:45u Kidsclub**
19:30u – 21:00u Bijbelstudie volwassenen
19:30u – 21:00u Kinderdropping***
Vrijdag
9:30u – 10:45u Kidsclub**
17:30u – 18:30u Hamburgerparty =)
Zondag
19:30u – 20:30u Gezinsdienst

* De invulling van het programma en het aantal programma onderdelen is afhankelijk van de drukte op de camping.
** Gezellig gezamenlijk starten met alle leeftijden. Hierna in verschillende groepen uiteen.
*** Bij slecht weer komt er een alternatief programma.

marshmallows
hamburgerparty