De camping

De Betteld Cadzand-Bad is een gezellige voormalige boerencamping met 81 plekken. In de loop der jaren is de camping om een boerderij heen gegroeid. De voorzieningen zijn dan ook gevestigd in de boerenschuren.

De camping is de ideale uitvalsbasis voor iedere vakantieganger. Ons programma wordt gedragen door onze christelijke identiteit. De kinderen leren tijdens de Kidsclub verhalen uit de Bijbel. Voor de tieners en volwassenen nodigen we elke week een spreker uit die een Bijbelstudie verzorgt. Uiteraard is er ook tijd en ruimte voor sport en spel! Wie je bent en waar je vandaan komt maakt niet uit, iedereen is welkom!
Kijk bij programma voor een activiteitenoverzicht.

IMG_5962 Klein
Aantal plaatsen op de camping
Aantal dagen kamperen met een seizoensplek
Meter wandelen van
de camping naar het strand

Receptie en programma

De receptie bevindt zich in een voormalige paardenstal. Voor inchecken, informatie en vragen kunt u hier terecht. Het programma wordt gehouden in een authentieke boerenschuur met indrukwekkende houten spanten. De kinderen kunnen hier doordeweeks elke ochtend meedoen in de Kidsclub. Onder de grote overkapping is er ruimte genoeg om te spelen, te tafeltennissen of om samen te hangen.

Kamperen

De camping bestaat uit een aantal velden. Niet alle kampeerplekken zijn gelijk en sommige plekjes zijn alleen geschikt voor kleinere caravans of tenten. Kijk daarom voordat u boekt naar de veldbeschrijving hieronder of op de plattegrond bij het tabblad De Camping.

De Haag (ook wel het Grote Veld genoemd) is het centrale deel van de camping. Het grenst direct aan het sanitair en de programmaschuur. Hier bevinden zich ook het volleybalveld, speeltoestellen, zandbak en de bunker. Ideaal voor degenen die van wat reuring houden!

Het Laantje is tevens het wandelpad naar de Wei, het achterste gedeelte van de camping. De plekken lopen van Laantje 28 tot Laantje 38. Deze plekken zijn een stuk breder dan De Haag maar minder diep. Hoe verder het laantje loopt, hoe minder diep de plekken worden. Vanwege de bereikbaarheid en de diepte zijn Laantje 34 tot en met 38 alleen geschikt voor tenten.

De Wei is het achterste gedeelte van de camping en daardoor lekker rustig. Omgeven door groene singels waardoor het windluwe plekken zijn.

De Dam is er als meeste recente uitbreiding bijgekomen. De plekken zijn allemaal gelijk, ruim 8 meter breed waardoor deze plekken ideaal zijn voor grote caravans. Bijzettentjes dienen naast de caravan geplaatst te worden.

Het sanitair is gebouwd in een voormalige schuur. Het is netjes en degelijk. Hier is tevens een afwasplaats, stort voor de chemische toilet en een wasserette.

Dam Klein
Laantje klein
Haag klein